Hakkımızda

Sevgi Çiçekleri

Merhaba,

Ben Hayrettin POLAT.

Bu site, 2006 yılında Nuri Bayar ilköğretim Okulu’nda öğrencilerimle ödev paylaşmak amacıyla başlatılmış bir proje idi. İzcilikte edindiğim tecrübeyi sınıf yönetiminde kullandığım ilk deneyimimdir. Sınıfta obalar kurup her bir ekip birer çiçek adı aldılar. Böylece “Sevgi Çiçekleri” doğmuş oldu. O günden sonra Hayrettin POLAT’ın bütün öğrencileri Sevgi Çiçeklerinin doğal üyesi oldular.

Site Zaman içinde değişimler gösterdi, evrildi. Son yıllarda özel okulların yoğunluğu beni çok yordu. Siteye yeterince zaman ayırma fırsatım olmadı. Şimdi yeni bir yapılanma içine girdik. Artık emekli öğretmenim.

Sitemizde elimden geldiğince öğrencilerimden gelen mesajlara, yazılara ve şiirlere yer veremeye gayret edeceğiz. Arada bir benim de kahrımı çekersiniz bazı yazılarımla… Eskisi gibi “Karanlık Hikayeler” yok artık; belki de olur. Özellikle sizinle birlikte yazdıklarımızdan örnekler sunmak fena olmaz herhalde.

Sizler de bilirsiniz ki iletişim teknolojilerini çok iyi kullanmama rağmen telefon ve sosyal medya denen illetle aram pek iyi sayılmaz. Bu sitede gayem sizlerle irtibat halinde kalmak ve aranızda güçlü bir bağ oluşmasını arzu etmektir. İletişim bölümünden bana ulaşmanız mümkündür. Telefon numaram hiç değişmedi hâlâ 4321 diye bitiyor.

Bundan sonra sizden gelecek bilgilerle yol almaya çalışacağız. İrtibatta kalalım.